fbpx

Informasjonsbehandling

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse.

Formålet med informasjonskapsler gir nettsiden grunnleggende funksjonalitet som analyse og markedsføring.

Husmorvikar.no bruker informasjonskapsler for å kunne bruke chat-funksjonen via facebook messenger og google for at vi skal kunne se trafikken til siden.

Gjennom Google Analytics, Snapchat og Facebook pixel bruker vi informasjonskapsler for å få informasjon om hvordan nettsidene våre blir brukt og hvordan våre markedsføringskampanjer treffer vårt publikum. Informasjonen er anonymisert, og vi får kun innsyn i antall besøkende, hvor de kommer fra og hvilke sider de har besøkt.

Du kan velge å blokkere informasjonskapsler i nettleseren din, uten at du vil merke noen forskjell på funksjonaliteten på siden vår.

Sender du en beskjed via kontaktskjemaer på våre nettsider, lagrer vi disse opplysningene i systemet vårt. Det er for at vi skal kunne gi deg så god oppfølging og service som mulig.

Når du kontakter oss for å få vår hjelp eller be om et tilbud, tar vi vare på opplysninger som navn og kontaktinformasjon. Det må vi ha for å kunne inngå en kontrakt med deg – og til bruk i regnskapet.

Vi vil aldri selge personopplysninger, og deler informasjon kun i tilfeller der det er nødvendig å benytte en tredjepart, som for eksempel om vi skulle benytte en underleverandør, for å kunne levere tjenesten du ønsker.

Det nye regelverket gir deg retten til innsyn, retting og sletting i personopplysningene vi har lagret om deg. Kontakt styrets leder om du ønsker dette.

Vi forbeholder oss retten til å justere denne erklæringen dersom vi endrer praksisen vår. Endringen gjelder da fra denne saken er oppdatert, og det vil komme tydelig frem her. Slik trenger du ikke å lure på hva som er endret eller fra når det gjelder. Skulle vi bli kjøpt eller fusjonert, vil opplysningene bli videreført, slik at nye eiere kan fortsette det samme arbeidet.

Styreleder i Husmorvikarsentret AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger i forbindelse med bruk av vår nettside, eller når du er i kontakt med oss på andre måter.